Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، فائزه دولتی، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۷ تهران با بیان این که خانه ملک الشعرای بهار متعلق به ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) است، گفت: این ملک چند سالی است که بلااستفاده مانده و از آنجا که پیش از این کاربری مسکونی داشته است، خرید و فروش آن به راحتی مقدور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با تلاش‌های شهرداری منطقه ۷، کاربری این ملک از مسکونی به فرهنگی تغییر پیدا کرد تا به راحتی قابل تخریب و خرید و فروش نباشد و نتوان به جای آن برج و یا ساختمان چند طبقه ساخت.

دولتی با رد شایعات مربوط به تخریب خانه ملک الشعرای بهار، اضافه کرد: تا کنون هیچ‌گونه مجوزی از شهرداری منطقه ۷ تهران برای تخریب این خانه صادر نشده و حتی درخواستی نیز برای این امر ارائه نشده است.  

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۷ همچنین با بیان اینکه تاکنون اعتباری برای تملک خانه ملک الشعرای بهار به منطقه داده نشده است، عنوان کرد: تملک این ملک در برنامه شهرداری منطقه ۷ قرار دارد و کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران نیز به صورت جدی پیگیر تخصیص اعتبار برای تملک آن است.  

خانه ملک الشعرا بهار در تهران که مربوط به دوره پهلوی اول است، در خیابان طالقانی، خیابان ملک الشعرای بهار، کوچه گوهر، پلاک چهار واقع شده است. این اثر که دارای عرصه‌ای ۶۰۰ متری و یک بنای دو طبقه است در تاریخ دوم بهمن ۱۳۸۲ به‌عنوان یکی از  آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

محمدتقی بهار ملقب به ملک الشعرا در سال ۱۲۶۵ خورشیدی به دنیا آمد و اول اردیبهشت ۱۳۳۰ در خانه مسکونی خود در تهران چشم از جهان فروبست و در آرامگاه ظهیرالدوله شمیران به خاک سپرده شد. او شاعر، ادیب، نویسنده، روزنامه‌نگار، تاریخ‌نگار و سیاست‌مدار معاصر ایرانی بود.

کد خبر 539705 برچسب‌ها تاریخ - بافت تاریخی منطقه ۷ شهرداری تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تاریخ بافت تاریخی منطقه ۷ شهرداری تهران خانه ملک الشعرای بهار شهرداری منطقه ۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۳۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ خرید بازار مسکن؛ با ۵ میلیارد تومان صاحب‌خانه شوید +جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین -یکی از مهمترین محورهای زندگی بشریت حول مسئله مسکن عنوان شده و با توجه به اهمیت بازار مسکن در کشور به دلیل ارتباط مستقیم با وضعیت معیشت و رفاه زندگی مردم دارد.

برهمین اساس، خبرگزاری مهر قصد دارد در سلسله گزارش‌هایی قیمت خرید، رهن و اجاره واحدهای مسکونی در مناطق مختلف تهران را به صورت مجزا بررسی کند.

در گزارش روزهای اخیر با توجه به افزایش قیمت مسکن در پایان سال (۱۴۰۲)، به بررسی وضعیت نرخ خرید و فروش «منطقه ۱۳» و «منطقه ۱۴» و «منطقه ۱۵» و «منطقه ۱۶» و «منطقه ۱۷» و «منطقه ۱۸» پرداختیم؛ حال قصد داریم در گزارش پیش رو نرخ خرید و فروش در «منطقه ۱۹» تهران را بررسی کنیم.

براساس آمار قیمت‌ها، برای خرید یک واحد ۷۸ متری در منطقه ۱۹ محله اسفندیاری - بوستان تهران، ۹ سال ساخت، نیازمند حداقل ۴ میلیارد و ۷۵۸ میلیون تومان است.

قیمت خرید واحدهای دیگر در منطقه ۱۹ تهران را در جدول زیر بررسی کنید؛

محله و خیابان (منطقه ۱۹)‌ عمر ساختمان قیمت کل ساختمان (تومان)
اسفندیاری - بوستان ۱۳۹۳ ۴,۷۵۸,۰۰۰,۰۰۰
بهمن‌یار ۱۳۹۸ ۵,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰
خانی‌آباد نو ۱۳۸۳ ۳,۶۵۰,۰۰۰,۰۰۰
دولت‌خواه ۱۳۹۰ ۳,۲۳۰,۰۰۰,۰۰۰
عبدل‌آباد ۱۴۰۳ ۵,۲۰۰,۰۰۰,۰۰۰
نعمت‌آباد ۱۳۹۸ ۴,۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰
به گزارش مهر، اگر بگوییم مسکن برای مردم به رؤیا تبدیل شده است، بیراه نیست؛ افزایش قیمت مسکن همراه با رکود تورمی در بازار مسکن عواقب بدتری در پی خواهد داشت؛ افزایش قیمت مسکن در بازار، مانع بزرگی برای ازدواج و رشد جوانی جمعیت خواهد بود.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900902

دیگر خبرها

  • پاسخ میراث فرهنگی به ماجرای «سنگلج»
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز
  • جلوگیری از حمله قلبی با خوردن عرق این گیاه
  • ساخت 2هزار خانه در تهران توسط چین
  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی
  • سنگلج در خطر است!
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر
  • نرخ خرید بازار مسکن؛ با ۵ میلیارد تومان صاحب‌خانه شوید +جدول
  • اینجا غزه نیست؛ بمباران هم نشده است! | اینجا اوکلاهما است که خانه ها بر اثر گردباد تخریب شده اند ... + فیلم
  • اتفاق ناگوار در انتظار تماشاخانه قدیمی سنگلج/ مسئولان شهرداری کجا هستند؟